2023-10-12 473 views
8月新開張嘅佐賀燒肉谷100分鐘燒肉放題,日系裝修,感覺好柔告舒適,而且環境比較闊落唔會好迫,非常多卡位之餘二人卡位真係好闊好夠位擺野,而且佐賀燒肉谷十分貼心,有埋圍裙俾你用,唔怕整污糟件衫。開張果陣一個星期左右已經食左一次,今次再同朋友一齊黎食多次😋。今次我地揀左LEVEL 3,手機掃QR CODE落單非常方便,一埋位你未落單,店舖職員都已經會比個頭盤你,不嬲勁食嘅我真係覺得一分鐘都冇浪費🤣🤣,頭盤一黎已經有多款肉品,青口﹑帶子﹑牛肋肉﹑牛舌牛頸脊等,當然唔少得佢地的招牌:煙燻壺漬封門柳。因為條封門柳真係好長,職員仲好細心咁教我地要U字型咁擺封門柳上去燒,燒完再剪,真係好細心。原隻魷魚🦑真係好少有,當然佢去左條骨啦,原隻魷魚🦑咁燒真係第一次,十分開心,燒緊果陣條魷魚脹卜卜,望落去十分飽滿🤣🤣,當然唔少得海老啦🦐🦐🦐🦐,海老都算幾大隻,都ok爽口,無梅味,不過無我第一次黎食果陣咁爽口,但質素都仲係算係高質的唷!由於餐廳都仲算新,環境都好乾淨,抽氣都做得幾好,至少食完都唔會覺得自己個身好大陣味,而且職員服務都好好,佢地見你個燒網黑晒,都會主動話幫你換網。會再encore唷!

2023-10-11