2017-11-03 40 views
呢間餐廳環境舒服、闊落,沙發凳坐得舒服。晚餐令我很滿意泰式飛天炒通菜用馬拉盞炒,食落口感好爽,一d都唔覺得油膩。蝦味同蒜味在口腔裡蕩漾,人生第一次發覺通菜咁好味😂。必點!木瓜沙律&紅豆冰沙律甜酸辣味皆有,個人唔食得辣,廚師好窩心,加左甜汁落去,令到成個沙律無咁辣。如果都係覺得太辣,配椰汁紅豆冰一流!有超濃厚的椰汁味,甜度剛好,紅豆拌冰食口感正(但紅豆有少少難畢)串燒拼盤一定要趁熱同落沙爹醬食!!表面的花生令入口感變得又脆又香。牛肉偏鹹,其他兩個肉岩岩好。個人認為好味程度:雞肉>豬肉>牛肉。咖喱羊膝黃咖喱入面有濃厚椰香,咖喱溫和不是辛辣個類,甜甜地好惹味,相信拌飯或拌麵一流!表面花生碎更添口感。羊膝係是日最好佳,肉質嫩滑得黎而且好大份,啖啖肉🍖,好滿足。另外仲有芝士泰汁焗蠔,芝士控不要錯過呀識揀一定揀每日既相關推介和精選(價錢較優惠)😍好抵食,大家不妨試下!
呢間餐廳環境舒服、闊落,沙發凳坐得舒服。晚餐令我很滿意

泰式飛天炒通菜

木瓜沙律&紅豆冰
紅豆椰汁冰

串燒拼盤

咖喱羊膝

另外仲有芝士泰汁焗蠔,芝士控不要錯過呀

紅豆椰汁冰