2020-11-05 1158 views
星期日係深水埗間間出名既餐廳都要排隊,咁岩經過小泰豆唔駛等位,就試下啦。我地兩個人叫左4款小食,有啲主食會有埋飲品跟餐,每款小食都大約$40幾蚊至70幾蚊,算係平價餐廳。泰式炸蝦餅拼春卷- 熱辣辣剛炸起,非常脆口👍🏻香辣肉碎生菜包-我地叫左少辣,啲肉碎炒得好香,唔會太肥,生菜感覺都洗得乾淨😂泰式炒通菜-朋友話最中意呢個炒菜,很有鍋氣,啲菜新鮮唔會太老串燒可選雞牛豬,3串/6串,很多時其他店要order半打或一打,呢度可以order3串,岩晒我地人少少又可以樣樣試下。串燒肉質唔會燒得過鞋,個人比較喜歡雞肉,很滑,配上串燒醬👍🏻👍🏻啲小食很有水準,價錢都算平,性價比很高,兩個人食超飽,完全無失望,下次會再食!

泰式炸蝦餅拼春卷- 熱辣辣剛炸起,非常脆口👍🏻