2021-07-13 1204 views
因為商場Coupon到期喇😆😂所以又嚟呢個商場搵食,朋友想泰嘢,咁就一定嚟呢間啦!😆😂基本上好多人都因為Coupon到期嚟食飯,所以勁多人,6:00pm幾等位等到8:00pm先入座啊😵‍💫😵‍💫😵‍💫唔肚餓都等到肚餓🥲勁快手叫嘢食先啦😆😂生蝦🤤😍都好爽,不過覺得細隻咗少少😂之後就有炒通菜、冬蔭功、豬頸肉炒金邊粉😍🤤通菜好有鑊氣😆勁熱上檯,索晒D汁😍好食呀😋朋友想飲冬蔭功,我都未試過喺呢間飲,見Menu 有三隻辣椒,叫嗰時都同侍應姐姐要少辣😆😆,不過飲落都算辣嘅,還可以接受程度😂酸辣味都好平均😆我朋友一路飲一路都流鼻水😂😂海鮮都好足料👍🏻勁鍾意有好多草菇😍😍😋唔錯!鍾意辣嘅朋友一家要點👍🏻另外又叫咗碟豬頸肉炒金邊粉,之前都食過,仲keep到水準🤤😋🤤👍🏻👍🏻👍🏻最後,當然要叫埋個芒果糯米飯先圓滿啦😋😍😋😍勁香芒果味🤤椰汁又香,好味😍🤤