2022-01-25 44 views
咁啱同男朋友去開銅鑼灣睇衫,所以就諗住喺埋銅鑼灣食埋晏晝😋😋。男朋友難得提議不如去食日本🇯🇵嘢,咁我哋即刻揾吓邊到有日本嘢食,然後就比我哋揾到呢一間。🥳🥳------------------------------本身諗住飲白桃梳打,但我就唔好彩,咁啱賣晒,就唯有飲蘋果梳打。🤧🤧但蘋果梳打都好好飲,好重蘋果🍎🍎味。海之幸丼$298個丼飯擺盤好靚,而且刺身嘅份量一啲都唔孤寒,有好多三文魚子,超正😋😋。而隻蝦亦都好彈牙好大隻🥰🥰。海膽亦都好鮮甜😍😍!炙之海鮮丼$268燒過嘅海鮮同冇燒過嘅又唔同風味🥰🥰!食普通海鮮丼飯食厭咗嘅話,可以試吓食呢個😚😚!------------------------------對於好耐冇去過日本,又好掛住日本嘅你哋,可以去試吓食呢一間裝修得好靚嘅日本餐廳😚😚😚!

海之幸丼$298

炙之海鮮丼$268