2023-05-07
九龍城向來都係泰國菜集中地,呢幾年唔少cafe進駐,放假專登去食個lunch🥰 意外發現呢間隱世高質澳式cafe💛前嗰排涼涼地坐outdoor 真係好chill 🫶🏻 呢間cafe都希望食物能為食客帶來 "Happiness"🥰 令客人可以有愉快滿足地嘅用餐體驗🥹 想讚店員服務有禮👍🏻Auntie C Brekkie $168+ hash brown $18呢道嘅All Day Breakfast有幾款唔同combination🥰 餐廳崇尚健康,食品都係用高級原材料製作🫶🏻我毫無懸念咁揀咗最豐富嗰set😎 綿滑嘅新鮮牛油果蓉超好食🤤仲有烚日本蛋、德國早餐腸、大啡菇、挪威煙三文魚、雜菜沙律同丹麥牛油多士🍞當中令人最驚喜嘅係慢煮無激素雞胸肉🐔面頭有少少調味,食落軟腍又惹味😍 值得一讚係呢個ADB竟然仲有水果可以解下膩🤣 推介大家都要加配薯餅外脆內軟好好食😝Mixed Berries Waffle $98呢度嘅甜品都好有質素,叫左份waffle擺盤好精緻🧇口感鬆軟又夠輕盈,有mulberry同藍莓果肉配埋冰凍雲呢拿雪糕一齊食好正🍦Ice Cream Caffe Latte $60飲品選擇都好
Auntie C Brekkie $168
+ hash brown $18
呢道嘅All Day Breakfast有幾款唔同combination🥰 餐廳崇尚健康,食品都係用高級原材料製作🫶🏻 我毫無懸念咁揀咗最豐富嗰set😎 綿滑嘅新鮮牛油果蓉超好食🤤仲有烚日本蛋、德國早餐腸、大啡菇、挪威煙三文魚、雜菜沙律同丹麥牛油多士🍞 當中令人最驚喜嘅係慢煮無激素雞胸肉🐔面頭有少少調味,食落軟腍又惹味😍 值得一讚係呢個ADB竟然仲有水果可以解下膩🤣 推介大家都要加配薯餅外脆內軟好好食😝
Mixed Berries Waffle $98
Ice Cream Caffe Latte $60
飲品選擇都好多, Ice Cream Caffe Latte嘅雲呢拿雪糕好香滑😍配埋咖啡一齊飲綿密又濃郁☕️
Rose Tea Caffe Latte $50
熱飲Rose latte又有靚靚拉花,啡味香濃突出,口感好順滑☕️ 仲有淡淡的玫瑰香氣🌹 餐廳最近都開始提供各式各樣的酒類產品🥂 仲有新推出開心果、芝士入饌嘅seasonal dishes👐🏻配合“Happy”同"Cheers" 嘅主題😊
Menu