2019-12-28 684 views
高質燒肉店呢間燒肉好店面裝修好新好靚好新淨,睇落高檔,唔似一般韓式燒肉店好多油煙或者嘈雜。門面已經見到佢展示左唔同嘅牛肉,流晒口水。餐牌主要都係兩種放題,一種係普通燒肉,另一個就包括和牛,亦都可以再追加刺身和壽司。每月慶祝就食豪d,和牛放題追加刺身壽司啦。最期待嘅和牛頭盤,每種都牛既部位有名牌介紹,咁之後鍾意食邊隻就可以再qr code落單啦。和牛雪花紋正,岩晒鐘意肥膩既我。我最喜a4和牛,勁抵可以任食,入口即溶!啲刺身都幾新鮮,海膽好鬼正。仲有好多唔同嘅嘢食揀,不同肉類之餘,仲有好多熱食同凍食揀。牛肉刺身韓式地道野,新鮮牛肉先整得好食,呢個係新鮮既,撈埋蛋,正。海鮮-廣島蠔,清酒煮蜆,帆立貝海鮮都有,可以食下肉,又食下海鮮平衡下味覺,加上質量都係吾錯既!

高質燒肉店

門面已經見到佢展示左唔同嘅牛肉,流晒口水。

餐牌主要都係兩種放題,一種係普通燒肉,另一個就包括和牛,亦都可以再追加刺身壽司

每月慶祝就食豪d,和牛放題追加刺身壽司啦。

和牛

刺身都幾新鮮,海膽好鬼正。

仲有好多唔同嘅嘢食揀,不同肉類之餘,仲有好多熱食同凍食揀。

牛肉刺身
韓式地道野,新鮮牛肉先整得好食,呢個係新鮮既,撈埋蛋,正。

海鮮-廣島蠔,清酒煮蜆,帆立貝

2019-12-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner