2023-03-31
呢間燒肉店有唔同價位嘅Plan可以任飲任食100分鐘除咗燒肉高質之外佢哋嘅🦐海鮮都好正今次食LV4 有112品食到仲有大大隻生蠔🦪任食仲會先上頭盤 有多款肉及海鮮😋🔸殿堂澳洲和牛海鮮放題 $528/位今次我哋就試咗佢第二貴嘅plan,有多達112品食物,其中包括有多款牛肉、豚肉、雞肉、海鮮、蔬菜同埋甜品。餐廳非常貼心,碟上會放咗個隔油網,避免平時燒完肉之後食埋d油🤣🔸牛肉類呢間餐廳有超多款牛肉,包括有牛頸脊、牛肋肉、牛小排、牛舌、牛肩里肌、一口牛、牛肋條、牛板腱、牛胸腹、安格斯西冷扒,仲有餐廳嘅主打澳洲和牛特上牛肋肉同埋煙燻壺漬封門柳。全部牛都好新鮮色澤好亮麗,其中最出色一定係封門柳,食落好Juicy好有牛味😍🔸豚肉類豚肉都有唔少選擇,分別有梅花肉、豬五花、豬大腸、豬頸肉、豚角燒同埋好特別嘅辛口秘製白豚海花壺漬,醃製得好入味,食落亦好嫩滑。順帶一題,每款肉類都有幾種口味選擇,分別係鹽味、味噌、辛味,燒汁、黑椒👅🔸雞肉/羊肉類雞肉類選擇相對較少,有雞腿肉、雞翼同埋雞腎。雞肉燒完之後仍然好粉嫩,雞皮好香脆。呢間餐廳仲有羊架供應,食落無騷味,肉質實正彈牙🤣🔸海鮮類餐廳另一主打就係海鮮,款式選
可以任飲任食100分鐘
🔸牛肉類
🔸豚肉類
🔸雞肉/羊肉類
🔸海鮮類
餐廳另一主打就係海鮮,款式選擇非常多,有青口、多春魚、鯖魚、帆立貝、黃金螺、原隻魷魚筒、大海老、鰻魚等等,仲有生蠔食tim呀🤩海鮮好新鮮,生蠔好肥美,食落啖啖肉😍
除咗以上幾類主打之外,餐廳仲有好多熟食同埋甜品,呢個plan仲有得任飲Asahi生啤,飲住啤酒🍻嘆燒肉好正