第一次食石燒牛🔥硬係覺得自己燒嘅熟度好難掌握會唔好食😅 但係呢度嘅店員都好熱心教我點燒🤩 牛肉以平價連鎖店來講算不錯👍🏻 店舖不算大但座位旁邊有紙巾而且提供圍裙 呢D細心位都加分呢💓⭐️ 牛柳 🥩點左一份180g既牛柳 一個人食都幾夠飽😋店員話佢哋會先燒到一成熟🧐然後就靠自己控制😛 最後我都係燒得過龍少少🌝但係都無阻牛肉嘅嫩滑 加點粉紅岩鹽同黑椒上面一齊燒更能提升肉味💕除咗燒肉之外 呢度有自助式嘅飯沙律同埋湯🥗 特別推介日式牛肉湯🍲 牛肉味好濃仲有啲蕃茄味 越飲越開胃🍅⭐️ 牛極 (怡和街) (銅鑼灣)📍 銅鑼灣怡和街19-31號樂聲大廈地下1C-1D號舖

⭐️ 牛柳 🥩

⭐️ 牛極 (怡和街) (銅鑼灣)
📍 銅鑼灣怡和街19-31號樂聲大廈地下1C-1D號舖