2023-02-27 216 views
雞腳瘦肉響螺湯,響螺湯好岩呢排既天氣飲,響螺有滋陰補腎、清肝潤肺,材料夠腍身好入味,好好飲夠晒火喉。份量好足料💕萬鎔四喜拼盆擺盤好精美,入面有蝦棗、蟹棗、油泡帶子、梅羔骨4 款油泡帶子個蒜油味好香有啲食緊生蝦刺身個汁咁 好開胃,蝦棗同蟹棗都係即炸熱辣辣,可以點埋個辣醬幾惹味💕福袋雜素包配南瓜汁入面有粟米,木耳等等素材係入面,咬落好爽口汁係配南瓜汁,好特別豬手撈粗係招牌菜 豬手又腍又滑夠味,補充滿滿嘅骨膠原,粗麵滑滑彈牙彎彎曲曲實在好夾甜品芝麻卷係我最鍾意食,本身好鐘意食芝麻,同埋佢係用蒸既,攞出黎熱辣辣軟綿綿,要趁熱食同埋一啲都唔會好甜🫰🏻

福袋雜素包配南瓜汁

甜品