2021-12-27 35 views
之前係社交平台見到有人介紹,見聖誕節呢間唔洗點排隊,外表又裝修得日式,試下先雖然坐位之間有點迫夾,但有日式居酒屋嘅感覺薄燒牛肉沙律配和風汁 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好有去日本感覺既沙律,牛肉份量唔少,厚度岩岩好,好嫩,夾埋酸酸地既和風汁,好味味噌蟹羔 ⭐️⭐️⭐️⭐️蟹膏壽司唔係好多做得好食,唔靚會好乾同臭臭地,但呢間好好味,價錢都適中三色北海丼 ⭐️⭐️⭐️⭐️本身三色北海丼係三文魚、鯛魚同埋甜蝦,但男朋友唔食蝦既關係,師傅幫手轉左帶子全部都好新鮮都厚切,魚生💯分,係個飯有少少爛,因為係醋飯,不過飯各有各喜好豐盛壽司盛盒 12件 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好吸引~~用料好靚、好足,飯細細舊魚生大大舊,有北寄貝、帶子、蟹肉、海膽、鰻魚、玻璃蝦、三文魚、吞拿魚腩、鯛魚...🍣,海膽同吞拿魚腩不得了~海膽好甜又creamy,吞拿魚腩油脂十足,💯推介絕對有下次🥰
雖然坐位之間有點迫夾,但有日式居酒屋嘅感覺

薄燒牛肉沙律配和風汁 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

薄燒牛肉沙律配和風汁

味噌蟹羔 ⭐️⭐️⭐️⭐️

味噌蟹羔

三色北海丼 ⭐️⭐️⭐️⭐️

三色北海丼

豐盛壽司盛盒 12件 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
豐盛壽司盛盒(12貫)

絕對有下次🥰
2021-12-25
$260 (Dinner)
薄燒牛肉沙律配和風汁
味噌蟹羔
三色北海丼
豐盛壽司盛盒(12貫)
  • 豐盛壽司盛合(12貫)