2022-09-06 244 views
同事們話好耐冇一齊出去食飯,今晚放工就去旺角搵食,有同事話想食Running 燒放題,話佢哋食物質素唔錯,價錢公道。而且啤酒汽水都係任飲,大家可以邊食邊傾,開開心心食返餐!餐廳抽氣做得好好,唔會話周圍都係煙,而且用手機落單,方便又環保!燒肉放題以肉類為主,亦有海鮮、蔬菜、小食,飯麵等。等待燒肉時,先來些熟食,韓式炸雞當然係首選,即叫即做,外脆肉嫩,加上酸甜汁更惹味!咁多種燒烤食物,海鮮係我首選,蒜蓉芝士生蠔:生蠔大隻好新鮮,加上蒜蓉芝士,燒出嚟蠔味濃郁,蒜蓉芝士又惹味,食完一隻接一隻停不了口!帶子、扇貝不用燒太耐,食落口感鮮嫩。大蝦新鮮好大隻,味道鮮甜又彈牙。龍脷魚片肉質幼滑香軟。煎鯖魚香噴噴,肉質肥嫩 ,油脂非常豐富 。肉類有豬、牛、羊和雞,有些用調味料醃過,有辣有唔辣,非常入味!肉質鮮嫩有口感,沒有醃過的肉,可點些醬汁調味,令肉味更提升。最後每人會有一支韓國MELONA雪條,我比較喜歡蜜瓜味,味道香甜,蜜瓜味濃郁。