2021-12-14 116 views
#顏府御膳 銅鑼灣中菜之選,這家是川菜加粵菜混合版,名廚出好菜,當然要來食啦😚😚餐廳裝潢設計很有貴氣又帶有時尚感,有包廂預訂,私隱度極高😀😀🔹金沙脆豆腐 細細粒炸到金黃色,上枱已經很靚,入口是豆腐質地很滑,外脆內暖🤗🤗我加少少xo 醬仲好味😉😉🔹川味手撕雞 這款都很有四川辣味但又同時很好惹味,雞肉去了骨超方便吃😀😀😀🔹農家乳香黑豚肉 內有蓮藕片黑豚肉,香濃南乳味而蓮藕帶爽脆,不會很膩,黑豚肉就唔會鞋口,整體ok😀😀🔹砂鍋XO醬蝦乾肉碎芥蘭 都好大鍋,份量唔少!爆香的xo 醬特別香,整個菜配白飯一流,無得輸👍🏻👍🏻👍🏻🔹保健老火湯 唔會好水味,真材實料,唔會有味精味😋😋😋顏府御膳地址︰銅鑼灣開平道1號Cubus 5樓電話︰2899 0055

🔹保健老火湯 唔會好水味,真材實料,唔會有味精味😋😋😋

顏府御膳
地址︰銅鑼灣開平道1號Cubus 5樓