2023-01-18
👫難得約咗一個多年無見既朋友,係圓方簡咗一間望落幾舒服,好優雅既西餐廳,一邊食吓野,一邊傾吓計🗯️食完順便仲可以係廣場逛街去到現場真係好大好優雅🎵佢仲有露天茶座,Lunch時間都唔算太多人,見到Menu選擇都好豐富,落好單之後,我地一邊等一邊傾返舊時既回憶,真無好耐都無試過食Lunch咁寫意,都好快趣先到咗「法式長麵包,果仁種子牛油」,麵包夾住一堆果仁,口感好特別,同長麵包一樣是硬硬地,唔錯😋好食易入口 ,之後就食我最愛「西班牙鯖魚,韭菜,薯仔,雞湯」賣相好靚好掂,鯖魚煎得好香,外皮好香口,配上雞湯好特別,好讚味道一流,「帝王三文魚他他,刁草,辣根,香辣脆餅」呢個脆餅真係勁好食🤩一口好脆,配上最愛既三文魚他他加少少辣,真係好正😍仲想叫多一碟,食飽之後再享受一杯咖啡,人生中的享受😘值得推介,環境同食物都好好,下次再來 👨👩👦👦
值得推介,環境同食物都好好,下次再來 👨👩👦👦