2021-04-14
平時都有食開西餐,但係估唔到大角咀都有間高質素嘅西餐,睇舖面真係裝修得好靚,仲好舒服。今日星期日,店員同我講啱啱轉左個新嘅Menu,一於試下。內部裝修好舒服,好似係叢林中嘆緊咖啡一樣,枱同枱之間都有段距離,可以好放心食飯,店員仲好都禮貌同耐心介紹餐牌上既食物。先上左個蒜茸包同磨菇湯,磨菇湯味道濃,菇茸好多,食得岀用就新鮮磨菇打成,份量仲唔少,蒜蓉包既蒜味好重,條邊好香脆,好香口。沙律配醋好閂胃,又唔太凍,菜亦都好新鮮。先上左個b餐,長通粉好彈牙,連埋香濃芝士一齊食,好想食多兩啖,隻菇好鮮味,菇味勁重,啱晒鐘意食菇既朋友,溝埋半熟蛋黃一齊食,好creamy。之後叫左個黑啤西班牙豚肉辣肉腸意大利飯,佢既啤酒揮發晒就冇酒味,不過口感好好,啲飯既煙韌度好好,另外佢辣肉腸既煙燻味勁重,係一個驚喜口感。好欣賞呢間餐廳,絕對推介黎試一下。
今日星期日,店員同我講啱啱轉左個新嘅Menu,一於試下。
沙律配醋好閂胃,又唔太凍,菜亦都好新鮮。
好欣賞呢間餐廳,絕對推介黎試一下。