2017-07-21
今次去喱度其實係因為我地有個好好朋友不幸走左啦, 咁我地早上做完正經野, 朋友的老婆就話BOOK左喱度, 因為喱度係朋友生前成日都去的地方, 咁多年黎都係好鐘意, 有好多回憶, 所以我地一班人想開開心心咁重溫一下喱度的Cocktails 同Shooters 一向都正, 但最值得一讚的係, 一間咁歷史悠久的酒吧竟然都有Craft Beer, 仲要係Young Master, 正正合我心意。另外, 我地其實叫左勁多野食, 除左圖片入面見到ge, 其實仲有更多係已經去左我地的肚入面。Cooked food每樣都整得好正, 我地一行有十幾二十人, 所以真係叫左好多種小食, 其中一D 印度的小食例如Lamb Samosa, Tandoori Spiced Chicken Wing都非常推介, 仲有沙嗲串燒都唔錯, 其實佢喱度中午仲有一D印度咖哩的lunch set, 我之前都有見到人地食, 個樣都好吸引! 另外我地仲食左好多cold cuts, 全部都好好!! 當然價錢方面會比外面貴少少, 但一分價錢一分貨, 十分推介鐘意一邊飲酒一邊食小食同吹水的人黎!
另外我地仲食左好多cold cuts, 全部都好好!!