2023-10-17
餐廳融合左西餐同泰菜🇹🇭仲有自助沙律吧🥗總有一樣岩晒你☺️一個價錢多款選擇‼️除左可以簡係室內用餐之外仲可以簡室外,可以睇到無敵城市景🌆一覽無遺🔆.🥗自助沙律吧 (4course $438完全睇得出超有誠意🌟有長腳蟹🦀芝士拼盤,沙律菜等等☺️依個價錢包左蟹,芝士🧀️等等,性價比極高.🔆是日餐湯南瓜湯🎃配上一小塊蒜蓉多士,南瓜味都好出,煮到好滑身.🔆 泰式小食拼盤如果唔知簡咩,簡佢實無死啦😝一個拼盤有齊晒都所有既小食👍🏽總有一款岩你心水!成個盤仲要係兩人分量👯♀️一碟有:燒豬頸肉、墨魚餅、香茅雞翼、薯絲蝦、春卷同蝦片,我個人最鐘意既係薯絲蝦🍤薯絲部份做到超脆口而蝦就做到軟身效果,完全係外脆內軟❤️.🦑香釀辣椒膏魷魚筒正式發揮,唔算話好辣🌶️ 魷魚煮到好煙韌💯.🐽香煎加拿大豬鞍配黑莓醋汁厚切豬鞍,肉質肥美,煮完出黎唔會話超乾身😍 豬鞍配上黑莓醋汁減低肥膩感,伴菜方面用左bb蘆荀同埋即炸既薯角🥔.🐣 原隻香茅檸檬燒雞 +$68估唔到加68蚊就可以擁有一隻完整燒雞🐓香料十足☺️燒完出黎雞皮好脆口,而雞肉就 好嫩滑😍
🥗自助沙律吧 (4course $438
🔆是日餐湯
南瓜湯🎃配上一小塊蒜蓉多士,南瓜味都好出,煮到好滑身
🔆 泰式小食拼盤
🦑香釀辣椒膏魷魚筒
正式發揮,唔算話好辣🌶️ 魷魚煮到好煙韌💯
🐽香煎加拿大豬鞍配黑莓醋汁
🐣 原隻香茅檸檬燒雞 +$68