2023-11-23 952 views
之前去試咗位於銅鑼灣世貿中心既Mr steak buffet a la minute, 我一直以為Mr steak 淨係食牛扒,原來buffet都好出色,淨係見到佢個海鮮塔都垂涎三尺,我試晒都唔錯,不過提醒攞蟹鉗唔好貪心攞啲巨大大隻嘅,因為真係好難剝殼,餐廳剩係得鉸剪,我剪咗好耐先剪到😂甜品都非常之多選擇,我平時唔係好食甜,嗰日食個心太軟,好味到成個食晒,入邊個流心醬好香又唔太甜又唔怕膩,仲要有個畫碟勁靚,原來好多人都會同我一樣,自己諗啲無聊嘢寫上去😂多謝話俾我知個同學仔🤣 Siu4去呢度有一個A5燒和牛,配上炸香蒜、香蔥、入口即溶,回味無窮仲要讚一讚呢度嘅服務,排隊攞海鮮,有服務員維持秩序,攞拑比我哋,我拆唔到蟹鉗,服務員都好落力幫我搵工具,雖然最後我都係用鉸剪,但睇得出佢哋用心幫我諗方法然後有朋友仔話自己已經都係成日去,約我下次一齊去食,證明呢間係一間係一間高品質口碑好嘅餐廳

2023-10-28
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$800 (Dinner)
  • 酥皮海鮮湯
  • 和牛壽喜燒