2023-10-06
前日經過餐廳見有人等位,便去研究下個餐牌,見佢晚餐唔貴喎,仲有任食嘅沙律吧,一於搵日試下佢。是晚再經過就試下先,時間尚早,餐廳半滿座,揀了一張埋邊的四人枱坐下,店內濶落氣氛唔錯。🥖蒜蓉包落完單,店員好快就送上跟餐的蒜蓉包,即烘的又熱又香脆。🥗自助沙律吧之後便去沙律吧拎沙律,有菜沙律同雜果沙律,仲有蕃茄同紅菜頭,正🤤🐖大蒜香草醋浸厚切豬手片配馬介休多士勁重蒜香,仲係生蒜個種辣勁,好正😍豬手已切粒,豬皮爽口彈牙有嚼勁,馬介休多士厚芝士,又係十分香脆,成碟都好好味,份量好多食唔晒,建議share人,一個人食一盤豬手太heavy了🤪🐂傳統葡國咖喱牛爽腩配農夫包朋友點的咖喱牛腩又係無稀場,個農夫包放到滿晒,大量牛腩配少量薯仔,牛腩炆得軟腍入味,仲有滿滿骨膠原嘅感覺添呀😍食埋個農夫包真係飽到上心口。🍹雜果紅茶個餐仲包餐飲㗎,叫左一凍一熱雜果紅茶,微甜仲有奇亞籽,幾好飲。本身諗住食多啲沙律菜,估唔到個主菜咁大份,好飽呀😆真係同佢餐廳名一樣,好有誠意😆😆
🥖蒜蓉包
落完單,店員好快就送上跟餐的蒜蓉包,即烘的又熱又香脆。
🥗自助沙律吧
🐖大蒜香草醋浸厚切豬手片配馬介休多士