2022-06-20 52 views
之前係長洲見過冇機會食到,估唔到係西環開咗分店😎店舖環境寬敞得黎幾舒服,牆上有好多特色既壁畫,好吸晴🤩招牌脆雞漢堡餐外層係黑芝麻麵包,咬落好煙韌,而入邊既雞扒好大一塊,仲炸得好脆口😚食落啖啖都係肉,好juicy💦再配上BBQ醬,真係食到停唔到口🤤佢地既薯條係新鮮炸起,採用粗薯條,薯仔味好重,我中意😍滋味雞翼套餐足足有10隻單骨雞翼咁多,每隻都炸得好香脆🤤而且雞翼嫩滑之餘仲超級多汁💦再配埋個士拉差醬,食落超惹味😋套餐仲有薯條同牛油粟米可選擇,我就楝左呢度既牛油粟米,超有牛油香,而且粟米清甜得黎食落仲好有口感😆青檸菠蘿梳打套餐加$14就可以升級特飲,青檸同菠蘿既味道好夾🥰酸酸甜甜好清新,再加上梳打水,飲完真係涼透心,啱晒依家炎熱既天氣😚蘋果茉莉茶依款要加$20,茉莉茶好清香😍仲要入面有好多蘋果粒,酸酸甜甜咁,好解膩👍🏻

招牌脆雞漢堡餐

滋味雞翼套餐