2021-09-21 825 views
每次嚟西貢,都會去食呢間。鍾意佢有outdoor 位,可以飲啤酒🍺🍻chill下。不過夏天太熱都係轉返入餐廳坐。侍應服務好好,而且效率好快。食物嘅水準真係一流,如果你鍾意食西餐嘅話, 呢間係唔錯嘅選擇。 價錢唔貴 ,唔算多人,唔需要等位。 順帶一提佢嘅廁所好乾淨。我好鍾意食佢嘅羊架,可以睇到係粉嫩色,有少少羊羶味,但絕對可以接受。 厚度剛好,唔算太厚 。羊肉味好濃郁 ,肉質一流,好淋身,好嫩滑。軟嫩多汁令人增添懸念,好想再翻兜。羊架好推介👍🏻冬天坐outdoor ,享受日光浴一流🍺🌞我對呢間餐廳嘅感覺良好。有好多西餐嘅選擇, 可以嘗試唔同嘅東西。

羊架好推介👍🏻

冬天坐outdoor ,享受日光浴一流🍺🌞