2025-01-16 0 views
黑松露炸雞 🍗呢個炸雞一上枱已經聞到陣陣松露香味,口感外脆內嫩,松露味佈滿晒係雞嘅表面!😋✨免治雞肉棒🍢好Juicy!每一口都食到雞肉嘅鮮甜味,同埋調味啱啱好,唔會太鹹🍺👍雞肉 🐓佢嘅雞皮好脆,雞肉仲保持到嫩滑,唔錯!👌雞翼 🪽雞翼炸到啱啱好,皮脆肉嫩,一咬爆汁,好滿足!🤤鹽燒原件雞皮😍哇!呢個真係驚喜,雞皮香脆得黎又唔會覺得太油膩,而且非常之薄!🔥安格斯肉眼厚燒🥩一上到枱先發現原來咁大份,咁又真係好抵食喎。牛肉味好香濃,佢配埋嘅醬油令到牛肉又鮮又甜。地雞白湯鍋 🍲湯底濃郁,帶有雞嘅鮮甜味,仲可以自己追加牛肉同埋烏冬,佢個烏冬偏軟身同埋幼,吸收埋啲雞湯醬汁,好正,我好鍾意食呢種烏冬,唔會感覺好滯💯員工服務態度都好好,好留意我哋嘅需要。嘢食又有誠意,新裝修又靚又新。
黑松露炸雞 🍗

免治雞肉棒🍢

雞肉 🐓
佢嘅雞皮好脆,雞肉仲保持到嫩滑,唔錯!👌

雞翼 🪽
雞翼炸到啱啱好,皮脆肉嫩,一咬爆汁,好滿足!🤤

鹽燒原件雞皮

安格斯肉眼厚燒🥩