2019-01-06 32 views
行行下街好頸渴, 而家興飲台式飲料, 路經尖沙咀見到呢間舖, 見到裝修幾特別幾時髦, 就決定買番杯飲下。望下個menu , 發覺都好多選擇, 除咗正路嘅珍珠奶茶, 同埋而家大熱嘅 黑糖珍珠鮮奶之外, 重有水果茶等等。 而今次我就是咗佢top2嘅 日出蜜香紅奶蓋。杯飲品大概等咗五分鐘先製作出嚟, 鋪頭仲有一個corner位 係畀顧客用嚟打卡用嘅。 喺呢個佈置同光源底下影出嚟嘅飲品真係幾美觀。你杯嘢飲表面鋪上一層奶蓋, 同底下嘅蜜香茶溝得十分匹配。 成杯嘢濃旭得嚟又帶點清新, 每一啖入口都有想繼續飲落去嘅感覺。 杯嘢嘅份量大概700 cc左右, 售價35蚊, 個人覺得價錢正路 ,係一分錢一分貨嘅。

2019-01-05
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$35 (Lunch)
  • 日出蜜香紅奶蓋