2023-01-11 114 views
suprising cafe1️⃣Crispy Gee希臘乳酪炸雞扒,酸種麵包,水波蛋,牛油果,蛋黃醬.賣相好靚😍好大塊雞扒,真係好脆好香口,有肉汁,雞肉嫩😋😋水波蛋流哂蛋汁撈埋蛋黃醬真係好味.牛油果新鮮,份量多.酸種麵包較其他麵粉店易入口,冇咁硬身. 佢個蛋黃醬食落有dd辣味,但個辣唔會令你難受,吊到味,味道更多層次. 同埋成份真係好飽個人覺得牛油果撈埋蛋,蛋黃醬先發揮到最美味. 依家坊間(想法)牛油果係健康,所以唔好溝咁多野落去,所以好多cafe都淨係牛油果加d蛋就算,忘記左美食應該有嘅原先想法.出得黎食野就唔好講咩好肥,唔健康啦😧人生冇意義架啦🤭🤭💰HKD$1422️⃣flat white黎得cafe當然要飲返杯咖啡,地區黎講價錢算平💰HKD$40聖誕節CAFE好好仲整左曲奇比客人免費享用,好靚好有節日氣氛,食落淡淡薑味
suprising cafe
1️⃣Crispy Gee

💰HKD$142

2️⃣flat white
黎得cafe當然要飲返杯咖啡,地區黎講價錢算平
💰HKD$40