鰻魚一直都係佔據住我心目中前3名嘅食物🖤但係香港一向如果要係高質素嘅鰻魚你都要俾番相對嘅價錢先食得到(꒦໊ྀʚ꒦໊ི )但係我最近竟然係呢間小店揾到超級無敵爆好食嘅鰻魚飯!!!!!! 成間鋪頭都充滿鰻魚嘅香味呀我二話不說叫左推介嘅【原條蒲燒鰻魚丼】你可以加$30變定食咁就會有隻温泉蛋 鹹菜 湯同玄米茶喇 一份有4件鰻魚 每件都燒得好均勻 食落每啖充滿魚香 唔會乾淨淨 仲有我最怕鰻魚凍冰冰 呢個絕對唔會 呢個價錢性價比真係極高 仲有特別之處係你可以係食到淨番大約1/3叫店員俾碗昆布湯再加番啲芝麻同紫菜你就可以變茶漬飯啦(ू•.• ू) 但係鋪頭真係比較細 唔知坐唔坐到15個人 如果係午飯時段真係有排等 最好少啲人去食或者早啲去 呢間好值得再去啊♡
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)