🚩香煎西班牙伊比利亞豬肩肉 $148見到Open rice 個個都好推介口感好淋 好重豬肉味👍👍好味過平時我哋食嘅豬扒調味偏鹹咗少少不過尚算可以接受另外配左薯蓉 正常口味呢個豬肩肉平時好少食到 所以值得一試👍🚩 芝士凍肉腸拼盤 $98呢個抵食!鍾意食Parma Ham嘅朋友一定覺得好正 有兩款芝士 一款莎拉美腸同埋兩款火腿👍👍做頭盤一流‼️‼️🚩巴馬火腿芝士薄餅 $108呢個係薄底pizza每一塊Pizza上面都會有Parma ham,芝士大量火箭菜‼️👍同朋友一齊食可以share 👍必叫‼️🚩肉醬芝士四重奏千層麵 $118賣相好吸引😍份量正常切落去一層面 一層肉醬 而且千層麵上面鋪滿左芝士 口感唔錯👍👍🚩香城安格斯牛漢堡 (五成熟)$98超級巨型漢堡 🔥🔥🔥🔥份量十足入邊有生菜 洋蔥 沙律菜 芝士 安格斯牛五成熟嘅安格斯牛煎得啱啱好一啖食落去嘅時候超juicy 同濃味👍旁邊嘅薯條係我最鍾意嘅粗薯😋😋必叫🔥‼️‼️‼️🚩招牌甜品拼盤 $148最後食埋呢個甜品拼盤非常滿足😋入邊有馬卡龍 幾款唔同嘅水果 同埋朱古力蛋糕等等如果朋友生日唔想食蛋糕可以叫呢一個拼盤‼️‼️總結時間🥰支持黃店💛💛餐廳環境好colo
🚩香煎西班牙伊比利亞豬肩肉 $148
見到Open rice 個個都好推介