2021-02-25
套餐$178/位~包咗一份日式主食、汽水及樽裝茶各一枝🤓另外關東煮、前菜小食、海鮮同串燒係仼食㗎🤩加$90仲可以仼飲清酒同啤酒😝服務好,環境都唔錯,好推薦大家去😚🔖蟹肉蟹膏飯定食所有材料舖滿哂喺飯面,將蟹膏同飯粒撈勻之後,好香,每一啖都有蟹嘅鮮味🦀蟹迷必試!💫推薦指數: 8/10🔖煎鵝肝飯定食見到有煎鵝肝呢款比較矜貴嘅食材當然要試下🤣總共有兩塊煎鵝肝,油潤之餘又夠香😚一啖飯加少少鵝肝,滋味升級😍💫推薦指數: 8.5/10🔖燒海老肉質鮮甜又彈牙,值得一試😇💫推薦指數: 9/10🔖關東煮選擇有好多,今次試咗蘿蔔、麻吉燒、蝦餅、蒟蒻、嗚門卷、竹輪、牛筋、冬菇、韓式魚糕串、魚腐同魚餅🤣特別推薦麻吉燒、蘿蔔同魚腐🤗麻吉燒內饀非常煙韌😌蘿蔔同魚腐索哂關東煮湯底嘅味道,好好味😋💫推薦指數: 8/10🔖清酒煮蠔隻蠔都算幾肥美,仲帶有酒香味🦪💫推薦指數: 7/10🔖清酒煮帶子帶子好鮮甜,除咗有少少清酒味之外,仲有蒜香味😋💫推薦指數: 8.5/10🔖柚子梅酒飲落去有淡淡嘅柚子味,非常易入口,女仔飲好適合🤓💫推薦指數: 8/10🔖燒雞皮串雞皮燒得好香口~唔會帶有肥膏或者感覺好油膩👍🏼💫推薦指
🔖蟹肉蟹膏飯定食
🔖煎鵝肝飯定食
💫推薦指數: 8.5/10
🔖燒海老
肉質鮮甜又彈牙,值得一試😇
🔖關東煮
🔖清酒煮蠔
隻蠔都算幾肥美,仲帶有酒香味🦪
💫推薦指數: 7/10
🔖清酒煮帶子
帶子好鮮甜,除咗有少少清酒味之外,仲有蒜香味😋
💫推薦指數: 8.5/10
🔖柚子梅酒
飲落去有淡淡嘅柚子味,非常易入口,女仔飲好適合🤓
🔖燒雞皮串
雞皮燒得好香口~唔會帶有肥膏或者感覺好油膩👍🏼
🔖燒芝士免治雞肉串
免治雞肉串咬落去會見到入面有唔少肉汁,味道調得啱啱好🤗加埋面頭嘅鹹鹹香香嘅芝士,好好食😚
🔖燒雞軟骨串
雞軟骨脆卜卜,用嚟送清酒一流啊🤓
🔖 燒明太子雞肉串
雞肉肉質好嫩滑,烤完之後都幾juicy😇明太子同雞肉都好夾,值得encore😍
🔖 燒胡椒柚子雞肉串
胡椒柚子係一種日本醬料,入面主要成份係柚子皮同去籽辣椒😛所以食落去都幾辣㗎🙈愛辣嘅朋友仔可以試下,幾刺激🤣
💫推薦指數: 7/10