2021-11-17
好耐之前食佢對面既日本野小澤而發現到佢,疫情後第1次食,加價加咗10%,而且openrice可以book位賺里數無得去旅行咁樣Keep住換里數唔會過期今次發現佢改咗menu,漢堡size可以揀大份d,同埋加多咗飯類依舊叫burger set,牛油果和牛漢堡set ($105 +10%),p.s.係澳洲和牛牛油果好多,一字排開,應該有半個左右,而漢堡好juicy,仲有少少粉紅色,好嫰好鬆化薯條係幼身薯條,炸到好脆,乾身唔會覺得好油膩,差唔多半碟,好好食另外仲有沙律balance返食過幾次,每次都唔多人,環境感覺好chill, 其他枱客人好縱容,慢慢食傾計,營造環境好chill而食物方,無一次失望,成個SET幾大份,能夠一直保持食物品質質量有水準唔容易為咗食好西,行上山都抵
無得去旅行咁樣Keep住換里數唔會過期
另外仲有沙律balance返
為咗食好西,行上山都抵