2023-02-05 38 views
上環九如坊經過見到有間小店主打Panini,價錢唔貴,一於上去睇過究竟。餐牌有多款Panini,原來店主每日新鮮即整,所以質素有保證。我哋叫咗幾款share 食。▶️烤牛肉青瓜意式三文治$98是日冇煙燻牛肉改為烤牛肉,朋友唔食芝士,店長可以特製走芝士。呢個包好好食,麵包鬆軟有烤過,而且餡料豐富。煙燻牛肉夠嫩滑,夾埋青瓜等等配料清爽又健康。▶️烤豬菠蘿伏洛芝士意式三文治$88呢一個都非常好食,烤豬切到薄薄但份量好多,口感超級豐富,配埋菠蘿芝士,好好食😋▶️辣肉腸水牛芝士意式三文治$88估唔到辣肉腸都好好食,辣辣地配埋芝士中和返辣味。▶️叫Panini加$20就有湯,是日係茄湯。我哋叫咗一個蕃茄湯,蕃茄味超級香濃,飲得出非常足料!▶️呢度有果汁、咖啡、茶。我哋叫咗有機果汁。另外見到店裏面有唔少中式茶道套裝,同老闆傾偈得知原來老闆之前做茶藝師。我哋叫咗杯外賣嘅茶試,老闆即場沖泡,茶味香濃!▶️朱古力muffin 加熱後,朱古力鬆餅入邊朱古力溶浴地好好味,非常濃郁,鬆餅鬆軟。呢間小店食物用心製作,而且價錢唔貴,一定要試吓Panini😋😋😋

▶️烤牛肉青瓜意式三文治$98

▶️烤豬菠蘿伏洛芝士意式三文治$88

▶️辣肉腸水牛芝士意式三文治$88
估唔到辣肉腸都好好食,辣辣地配埋芝士中和返辣味。

▶️呢度有果汁、咖啡、茶。我哋叫咗有機果汁。
我哋叫咗杯外賣嘅茶試,老闆即場沖泡,茶味香濃!

▶️朱古力muffin