【近排出新款雪糕拉麵🍦】食開沾麵嘅話相信對呢一間度唔會陌生😆呢一間真係成日都排長龍,除咗有沾麵之外🍜佢近排仲創新地出咗期間限定拉麵雪糕拉麵🍦所以大家應該都係IG成日見到佢嘅蹤影🤣但係我係之前食,當時仲未有雪糕拉麵😭.🍴魚介豚骨沾麵湯底真係有魚嘅鮮味😙幾濃郁,食落有少少偏鹹,沾麵嘅硬度啱啱好幾彈牙😝你可以選擇揀凍麵❄️或者熱麵🔥今次我叫咗凍麵🧊就算叫凍麵,配上熱湯,食落去都唔會好凍,啲麵仲好掛汁🥳叉燒厚切,屬半肥瘦,食落去好淋,有火炙味道🤤食完仲可以叫店員加清湯飲晒啲魚介湯🍲.🍴唐揚炸雞炸雞外皮好脆,即刻食真係會辣親個口仔💩雞肉炸得幾嫩滑又多汁🤤啱啱好👍推介❗️.🍴雞軟骨棒雞軟骨不過不失😉-🔖佢仲有其他款嘅沾麵、拉麵🍜.💡店舖比較細,通常都要排隊🙋‍♂️-💎推介指數: 💎💎💎💎💡性價比:✨✨✨✨🍴ENCORE指數: 💛💛💛(想試佢雪糕拉麵🍦)-
🍴魚介豚骨沾麵

🍴唐揚炸雞
唐揚炸雞

🍴雞軟骨棒
雞軟骨棒

雞軟骨不過不失😉
🔖佢仲有其他款嘅沾麵、拉麵🍜
💡店舖比較細,通常都要排隊🙋‍♂️
💎推介指數: 💎💎💎💎
💡性價比:✨✨✨✨
🍴ENCORE指數: 💛💛💛(想試佢雪糕拉麵🍦)
唐揚炸雞