2024-01-19
*✲゚*。 🎌鮨樂奧海城新分店 半價優惠❗鮨樂開左咁多間分店我都係第一次食🤣食材新鮮 座位闊落 環境幾舒服OpenRice訂座有半價優惠 折完都幾抵食🙆🏻♀️藍鰭吞拿魚好正 推薦中拖羅&大拖羅刺身 食左幾件都好新鮮 🐟 滿滿油脂感 入口即溶🤤岩蠔好肥美 新鮮又大隻🦪蟹味噌甲羅燒好抵食 必叫 蟹膏份量好多 食哂脆餅都仲有好多蟹膏🦀🤭西冷和牛巨切壽司面頭塊薄切和牛真係好大塊😧 輕輕燒過 入口即溶😋雪糕我食左椰子&南瓜味 我比較鍾意椰子味🥥 南瓜果個都幾得意 用左個迷你南瓜裝住🎃-半價後:✨ 岩蠔 ($49)✨ 本鮪 吞拿魚/中拖羅/大拖羅刺身 2切 ($35/ $48/ $55)✨ 吞拿魚壽司盛 ($119)✨ 吞拿魚拖羅丼 ($104)✨ 時令刺身盛合 ($294)✨ 汁燒原隻活北寄貝 ($64)✨ 蟹味噌甲羅燒 ($44)✨ 時令寒鰤薄切(洋風) ($72)✨ 鹿兒島西冷和牛巨切壽司 ($69)+10% service charge-📍 Sushi Raku 鮨樂 @sushi_raku_hk大角咀海泓道1號奧海城3期地下G23號舖其他分店:中環|荃灣如心廣場|荃灣千色匯|尖沙咀加連威
鮨樂奧海城新分店 半價優惠❗
岩蠔好肥美 新鮮又大隻🦪
雪糕我食左椰子&南瓜味
我比較鍾意椰子味🥥 南瓜果個都幾得意 用左個迷你南瓜裝住🎃
半價後:
✨ 岩蠔 ($49)
✨ 吞拿魚壽司盛 ($119)
✨ 吞拿魚拖羅丼 ($104)
✨ 時令刺身盛合 ($294)
✨ 汁燒原隻活北寄貝 ($64)
✨ 蟹味噌甲羅燒 ($44)
✨ 時令寒鰤薄切(洋風) ($72)
✨ 鹿兒島西冷和牛巨切壽司 ($69)
+10% service charge
大角咀海泓道1號奧海城3期地下G23號舖
其他分店:
中環|荃灣如心廣場|荃灣千色匯|尖沙咀加連威老道|灣仔新鴻基中心| 觀塘鱷魚恤中心|荔枝角|屯門 丨馬鞍山