2023-03-06
呢排天氣凍凍地好想食d熱辣辣嘅小食,但係又唔想食魚蛋燒賣咁普通,醒起旺角有間魚製品專門店,入面好多關於魚嘅小食👍決定再去光顧😉芫荽燒賣之前聽得多,都係第一次食😋😋芫荽味幾突出,食落幾特別,但係都係比較鍾意食原味多D☺️炸魚狗腸有兩款口味可以揀,其中一款係他他醬,另一款就係沙律醬加埋和風紫菜,我揀咗紫菜,佢都有加醬,好惹味😝咖喱魚兵團咖喱汁嘅魚餅好香好彈牙,魚控必點🫶🏻我要晒小食拼盤呢個其實係頭先幾款嘅混合版,如果自私食必推😋😋-個人乜都有🤤🤤黑白鴛鴦春卷魚麵第一次見兩種顏色嘅春卷,春卷有咬口又夠煙韌;魚麵口感鬆軟又有彈性,而且魚湯好清新😋洛神花山楂雪梨茶入口清甜帶少少酸,夠滋潤又開胃☺️夏菊羅漢果茶入口甘醇,感覺非常養生😍📌 魚事者 (鴻達樓) (旺角)旺角登打士街55號鴻達樓地下6號舖#魚控 #魚餅 #fish #fishnoodle #mkfood #mk #旺角美食 #美食推介 #小食推介 #fishlover
芫荽燒賣
炸魚狗腸
咖喱魚兵團
咖喱汁嘅魚餅好香好彈牙,魚控必點🫶🏻
我要晒小食拼盤
黑白鴛鴦春卷魚麵
洛神花山楂雪梨茶
入口清甜帶少少酸,夠滋潤又開胃☺️
夏菊羅漢果茶
入口甘醇,感覺非常養生😍
📌 魚事者 (鴻達樓) (旺角)
旺角登打士街55號鴻達樓地下6號舖