2017-08-07 102 views
去睇show之前食少少野,黎到呢間cozy cafe~佢D burger好出名~所以我地就叫左個至尊珍寶蘑菇手打牛肉芝士漢堡~中間舊肉真係多汁到一個點,而且好實在,舊菇又超大舊好似食緊肉,所以感覺都變得多元化XDD之後我地仲叫左fish n chips~呢個魚柳真係無得輸!魚肉好鮮啖啖肉,外層好酥脆,但完全唔會覺得好油膩,一切開仲爆埋芝士!!!         D芝士醬流心最正係可以用來點隔離D薯條食!薯條雖然唔係波浪款,但由於有一定厚度加上炸到好脆,所以我覺得都係好食的~至於杯latte就不過不失,但都唔算細杯,ok la~
至尊珍寶蘑菇手打牛肉芝士漢堡

good day special cheese fish n chips

至於杯latte就不過不失,但都唔算細杯,ok la~
Type of Meal
Dinner