2021-05-13 26 views
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽-德川將軍拉麵(醬油豬骨湯)$88-豐臣將軍拉麵(四國香蔥油湯底)$98🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽✔️店員好nice, 一入門口就用元氣嘅語氣打招呼,唸唔到食咩,又會介紹吓你或者畀啲建議你✔️兩款拉麵湯底幾出色,醬油豬骨湯用新鮮豬骨熬製超過10個鐘,入口香濃帶甜。鐘意蔥味就要食四國香蔥油湯底,香蔥獨有嘅微清新口感融入湯底,鐘意意蔥味嘅人應該大滿足✔鋪頭推介先飲一啖湯,再加店鋪特製嘅魚油提升鮮味, 試完果然唔錯🤤個湯真係再鮮好多。另外,鋪頭仲有枝黑椒油我都好推,黑椒味帶辣勁香濃,加油拉麵好惹味✔️麵質、麵條同湯底都可以自選配搭,鐘意店長配搭,各方面配搭得最好✔餸方面叉燒同豬軟骨熬製得軟淋入味又唔柴,仲有半隻糖心蛋,入口即溶口感不能抗拒🥺✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨武士拉麵 (尖沙咀)尖沙咀柯士甸路15號柯士甸大廈B座地下
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
-德川將軍拉麵(醬油豬骨湯)$88
-豐臣將軍拉麵(四國香蔥油湯底)$98
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
武士拉麵 (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸路15號柯士甸大廈B座地下