識我既人都知我勁鍾意睇魷魚遊戲😏第一系列我睇左有6次以上依家有真人版squid game!我已經睇晒了😋見到有燒肉店有魷魚遊戲set 🦑緊係即刻去食啦~仲有好多周邊精品可以買架 食呢個set更加會送貼紙同2024年曆卡添💁🏻‍♀️.首先黎各款韓式前菜 魚糕同海帶勁好食 仲有可以無限添加嘅泡菜蒸蛋同芝士粟米💕2杯特飲 配燒肉最透心涼 賣相好靚 仲有一條條既啫喱係入面可以飲到🫶🏻燒肉方面有好多款 分別係原隻魷魚 梨汁雞肉🐓醬油五花肉 和牛牛肋條 月見牛腹肉等等話明係魷魚遊戲一定唔會少得魷魚啦魷魚好彈牙 仲帶有少少海水味 非常新鮮🤤牛腹肉好香口而且滑 點埋蛋汁食更一流和牛牛肋條牛味香濃 點少少岩鹽食已經好正😋🐷醬油五花肉有驚喜 非常入味 醬汁帶甜 用生菜包住食就冇咁膩啦👍🏻.最後當然唔少得椪糖曲奇雪糕🤣作甜品有得咬返個形狀出黎😂曲奇奶味香濃 配上雪糕同草莓好食!✌🏻
識我既人都知我勁鍾意睇魷魚遊戲😏第一系列我睇左有6次以上
依家有真人版squid game!我已經睇晒了😋
見到有燒肉店有魷魚遊戲set 🦑緊係即刻去食啦~

燒肉方面有好多款 分別係原隻魷魚 梨汁雞肉🐓
醬油五花肉 和牛牛肋條 月見牛腹肉等等