2024-06-12 3757 views
話說我同老公請四大長老食飯慶祝母親節,因為老人家鍾意食中菜,但又唔想去唔遠,所以就係附近搵嘢食,之前幫襯過海港早茶,佢啲食物質素一向都穩定,環境都算舒適,我哋間唔中都會幫襯。雖然我哋唔係簡母親節正日,但去到所有枱都幾乎坐滿,好在我哋一早比錢落訂,我叫左松葉蟹6人宴,佢哋上菜速度都算快,食物份量好足夠,好多時係酒樓食嘢啲餸都係凍冰冰,但佢啲餸好新鮮熱辣辣,松葉蟹肉鮮甜,冬瓜盅入面好多海鮮,咕嚕肉冇用肥肉而係用豚肉,海班魚肉質彈牙,炒蝦球都大隻又爽口,服務就不過不失啦,888六人餐性價比算高,希望繼續保持水準。
雞油蒸松葉蟹
2024-05-12
$250 (Dinner)
Celebration
Mother's Day