2021-10-03
一上到去已經被一個個鳥籠卡位吸引咗視線😍😍打卡實好靚!!而且仲發現呢度好啱約朋友嚟飲兩杯唱唱歌玩飛鏢添!當然除咗夠fun之外!Be覺得呢度嘅食物質素都相當唔錯!有別於一般「飲嘢地方啲嘢食就唔好有期望」嘅既定印象😉😉. ❤️五款海鮮搖籃(小辣) $228@二人起呢個Shake Shake 海鮮袋係此店必點名物😎會有專人將馬來西亞獨創配方辣汁幫我哋Shake Shake Shake😝😝尋寶到入面有2隻鮑魚…3-4隻青口...2隻大元貝..4-5隻大蜆...8隻海蝦…珍寶腸…粟米…連埋海量蒜蓉😋😋全部海鮮都好新鮮!兩條友食得非常過癮!!. ❤️火焰蜜糖雞翼 $98見係新品所以點!本身拎上枱時平平無奇!但突然店員埋嚟為雞翼點火😍瞬間"打卡-able"😍而且咁樣燒一燒!啲蜜糖香甜味即刻湧現哂出嚟!令雞皮更香脆添!整整八隻熱辣辣雞翼秒清碟!.❤️Lobster Bao龍蝦包 $238又係新推出!有成個🦞頭做伴碟好吸睛!另外餡料係將龍蝦肉拆晒出嚟撈埋咗滋味醬汁而成!加埋青瓜蕃茄羅馬生菜同剛烘好嘅包包!啖啖鮮味而富層次感!
❤️五款海鮮搖籃(小辣) $228@二人起
❤️火焰蜜糖雞翼 $98