2023-01-05
晚市SRF極黑和牛套餐B 💰$348/ppl先選擇頭盤,再揀湯底打邊爐(一次過滿足晒我兩個願望🤭) 頭盤有4個選擇,期間限定仲有個酥皮芝士麻辣雞煲😍 不過最近身體唔允許我食辣野🥲⋯ 所以我哋最後揀咗個唔辣嘅:~ 椰青香茅青檸烤魚🐟🥬💚魚好滑,湯好鮮,萵筍好味,芫茜世一😚 急不及待攞塊牛落去淥兩淥,正到飛起!🥹食完魚,我地叫左[鮮茄粟米甘荀濃湯]打邊爐~ 個湯超甜超好飲,一啲都唔係個啲求其嘅味精湯👍 和牛套餐入面,我最中意‘手切頂級封門柳’ & ’澳洲M4和牛‘,牛味重 肥瘦好均勻,就算食咗好多塊都唔會覺油膩🥰🌟 另外值得一讚嘅係,舖頭入邊所有食材都好新鮮同乾淨 食得安心又開心♥️ 同埋我最重視嘅服務!!! 全部Staff都細心又勤力 好好禮貌,無得唔encore就係因為咁🙌🏻
~ 椰青香茅青檸烤魚🐟🥬💚