近日天氣凍咗好多,大家要做好保暖啊!污嘴狗帶你哋去食啲暖笠笠嘅嘢🔥雞煲烤魚刺身任飲任食~食完雞煲再打邊爐無得頂!仲要係無限時‼️同朋友慢慢食慢慢傾計~一於食到飽為止😋每一次加雞都會成個煲同你換~尤其適合本身唔食得辣既Wo妹~換完個煲都唔會話越食越辣𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺1〉重慶麻辣雞煲味道真係一流!麻辣醬汁香辣過癮,雞肉吸收咗醬汁,食落去每一啖都好夠味~佢哋用嘅香料好夠,唔會過於油膩,反而有種清爽嘅感覺!2〉牛肉拼盤(推薦🌟)唔需要自己落單,店員會自動幫你落order~拼盤有幾款牛,款款都好出色!食完唔夠可以再落Order~3〉刺身食落去都好有鮮味~特別三文魚好肥美新鮮!另外款式仲要都多,有八爪魚鮑魚片甜蝦象拔蚌等等4〉炸饅頭(大推薦🌟)炸到鬼死咁脆口!但又唔會油淋淋~Encore咗幾轉,都食極唔厭!可以建議大家每一次都少量咁樣叫~新鮮滾熱辣嘅炸饅頭永遠都係最好味5〉炸魚皮(推薦🌟)咬落去有種好香嘅口感,真係令人停唔到口!炸魚皮嘅口感非常酥脆,外層脆脆嘅,內裡又有啲彈性,食落去好有層次感!6〉炸午餐肉(大推薦🌟)好香脆,唔會太乾!食法非常之多!即食又得~點雞煲汁又得~邪惡啲嘅點煉奶又得~食極都停唔到

𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺
1〉重慶麻辣雞煲

2〉牛肉拼盤(推薦🌟)

3〉刺身

4〉炸饅頭(大推薦🌟)

5〉炸魚皮(推薦🌟)

6〉炸午餐肉(大推薦🌟)
好香脆,唔會太乾!食法非常之多!即食又得~點雞煲汁又得~邪惡啲嘅點煉奶又得~食極都停唔到口

7〉響鈴(大推薦🌟)
新鮮炸嘅響鈴,比起其他嘅響鈴好唔同!你食落去感覺到佢每一層嗰種鬆化嘅感覺~簡直有啲似火鍋界嘅千層酥!就算放咗落火鍋一少段時間都唔會話淋哂~ 每次食呢一間都必點嘅食物!

8〉其他小吃
除此之外,佢嘅任飲同任食雪糕都好令人吸引,尤其是佢嘅食物Menu款式真係好多~ 強烈建議大家食雞煲唔好加雞~唔係話佢唔好~ 係驚你試唔晒佢啲嘢食😝非常可惜!

環境.8/10
服務.8.5/10
人均.$330
污嘴狗覓食指數.9/10
#污嘴狗 #hkfoodie #hkfood #food #hkig #instafood #foodie #hkfoodblogger #hkpics #hkrestaurant #hkrestaurants #streetfood #美食 #好吃 #吃 #出去玩 #美味 #美食分享 #美食愛好者 #美食攝影 #美食旅行 #美食料理 #美食相機 #美食玩家 #美食小吃 #太子 #任食 #火鍋 #打邊爐
2024-11-27
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$330 (Dinner)
Celebration
Birthday