2021-09-16 12 views
最鐘意食雞煲 食完雞煲打邊爐😋😋😋係旺角太子收工搵左間近近地環境唔錯嘅餐廳🍴兩個人食叫左半份雞煲🔥鼎豐招牌雞煲 (半隻)可選辣度🔥安格斯牛小排(全份)🔥蝦滑叫左咁多先唔夠再叫侍應同我講呢度出名即炸響鈴 但係我哋兩個人食唔哂下次先 好似好快賣哂鼎豐招牌雞煲我麻麻地食得辣當然揀左bb 辣啦半隻雞份量都好多 都夠我地兩個人食☺️😋Bb辣都比想像中辣 好有風味🌶🐣唔’鞋’ 夠嫩滑安格斯牛小排擺盤幾靚,睇落覺得少,但夾起原來又厚又長 ,夾起個碟都仲有一層😋😋😍☺️ 200幾🍴🤪抵火鍋必點😋鼎豐牛肉拼盤、西班牙黑毛豬梅肉、手工即炸魚皮、黃金魚皮、即炸芝士響鈴、自家製麻辣雲吞.....都係店員推介 我兩個人食唔到咁多😋😝🍴餐廳🍴有優惠🤩惠顧原隻雞煲,送日本A4 和牛一碟(價值:$468)🥳打電話book枱,送每位一串串燒
最鐘意食雞煲 食完雞煲打邊爐

😋😋😋
係旺角太子收工搵左間近近地環境唔錯嘅餐廳🍴

兩個人食叫左半份雞煲
🔥鼎豐招牌雞煲 (半隻)可選辣度
🔥安格斯牛小排(全份)
🔥蝦滑

火鍋必點😋
蝦滑
安格斯牛小排
🍴餐廳🍴有優惠🤩
惠顧原隻雞煲,送日本A4 和牛一碟(價值:$468)
🥳打電話book枱,送每位一串串燒
$200 (Dinner)
蝦滑
安格斯牛小排