2019-12-25 193 views
原本想跟他們食另一間 怎知走到來旺角通菜街才知道已經結業 反而見到另一間新開的 就是我眼前見到的滾喜火鍋專門店 (旺角) 本來想食意粉 怎知結業了 怎麼辦呢 問一問他們 他們說食火鍋都可以 於是我就走入去坐下來 跟職員說還有兩位朋友稍後會進來坐下來細心看一看餐牌 就見到餐牌上寫着任食芝士或者麻辣雞煲 每位$188任食雞煲 再加任食60款火鍋配料 可以免費加雞件 等他們進來之後 我們便開動大胃王的本領 先不停食雞 先食咗辣味 再食芝士味 兩款不同味道各有特色 食完之後就叫職員加湯底 但因為食完之後覺得煲底都有點兒油膩 因為很多的油分佈滿整個煲 所以忍不住加錢換另一個新煲 餐牌都有寫明如果換煲加湯的話要加$20 然之後就好似平是打邊爐一樣 有一些蔬菜類 又有一些丸類 最後買單的時候大家都食得好飽

2019-02-01
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner