2021-08-01 44 views
呢間餐廳係以食雞翼命名既😌風格睇落都幾chill下,所以就約左幾個朋友一齊去食下😁呢次小編係食灣仔店既~Loads O’ Birds $398係一個set黎既,價錢包左24隻雞翼(4種口味)同2種配菜,感覺上都幾抵下😎睇番相都分唔到邊種雞翼係邊種味了🤣我地叫左兩款乾身(田園風味、巴馬臣芝士蒜蓉味)同兩款濕身(新加坡辣蟹味、水牛城醬味)既試下!其實上到碟款款都冇咩分別🤣感覺上佢都係同一個雞翼底加唔同既shake粉shake出黎既雞翼,所以都冇高特別推薦邊種味道🤣竟然最特色既雞翼只係不過不失… 的確有啲失望~😅而配菜我地叫左大啡菇同茄子,因為啲朋友太餓,影唔切就比佢地食左🤣 冇期待既反而有啲驚喜,兩樣都幾juicy 幾好食!甜蕃薯條 $55一班朋友吹水當然唔少得薯條!我地叫左蕃薯條,佢係偏幼身個種,好脆😍😍個醬都幾好食,份量幾多,好岩邊吹水邊食🥰總括而言,大家唔洗對佢地既雞翼太多期望,反而其他配菜小食都做得唔錯🤣🤣
呢間餐廳係以食雞翼命名既😌
風格睇落都幾chill下,所以就約左幾個朋友一齊去食下😁
呢次小編係食灣仔店既~

Loads O’ Birds $398
睇番相都分唔到邊種雞翼係邊種味了🤣
竟然最特色既雞翼只係不過不失… 的確有啲失望~😅

甜蕃薯條 $55
個醬都幾好食,份量幾多,好岩邊吹水邊食🥰