2017-12-30 97 views
之前買左coupon,襯男友生日順便用左佢!我地一早Book定位,去到嘅時候都好多人啊!見到啲員工都好忙!個menu好多野揀,呢兩樣算系唔錯!雞翼黎講,好難唔好食嘅!但真係如圖,好多蕃茄醬,好酸!我都叫做中意食酸野,但都頂唔順!同埋系炸嘅關係,我覺得麻麻地!虎蝦墨魚汁意大利粉不錯!墨魚汁味唔夠重,但係好香!虎蝦嘅肉唔會好嚡!而意粉系真係好好食!好中意佢整到咁爽口!配埋啲香料一齊真係好正!核桃朱古力蛋糕嘅蛋糕太鬆!一叉落去即刻散曬!朱古力味夠重,但有點過甜。核桃味就唔夠味啦!餐廳幾有feel,啲人好早就Book曬啲位,冇想過咁受歡迎啊!
香草燒烤水牛城雞翼
蒜香虎蝦墨魚汁意大利粉