2021-06-06 33 views
今日去咗位於中環嘅一間雞翼專門店 @wingman.hk 🐥坐低見到個餐牌有幾十款唔同口味嘅雞翼選擇😍即刻流晒口水🤤最後叫咗以下幾樣食物💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ ..🥯越式手撕雞翼蒸包($98)賣相好特別,蒸包十分軟熟,雞絲好足料,加埋上面嘅越式醬汁都好夾,入面仲有兩條青瓜,完全唔會覺得膩✨.🍟黑松露醬薯條($65):新鮮炸起嘅薯條條都好脆好香口,黑松露醬好濃味好滑,簡直就係人間極品🤤雞翼($69/6隻):我食咗兩隻口味~🦀新加坡辣蟹味雞翼:辣味同蟹味配合埋惹味嘅燒雞翼,食到人停唔到口🥰🐝黑芝麻蜂蜜海鮮雞翼:唔食得辣嘅朋友一定要試吓呢隻口味!! 甜甜地嘅蜂蜜再加埋黑芝麻,配搭海鮮風味嘅調味粉,完全襯托出雞翼嘅香味~💗所有雞翼都唔會燒到好乾,超好食!除咗有以上幾款食物仲有好多其他唔同嘅小食架~🤤

坐低見到個餐牌有幾十款唔同口味嘅雞翼選擇😍即刻流晒口水🤤
最後叫咗以下幾樣食物💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ .
🥯越式手撕雞翼蒸包($98)
🍟黑松露醬薯條($65):

雞翼($69/6隻):
我食咗兩隻口味~
所有雞翼都唔會燒到好乾,超好食!

除咗有以上幾款食物仲有好多其他唔同嘅小食架~🤤