2019-07-21 35 views
雞翼山喺港島區終於有分店,一直都好想試,咁岩Lunch唔想食咁多飯,諗起佢就去試下不要儀態,只想吃雞翼鋪面有企位,Lunch Hour都有位,可能啲人買返Office食,有叉同埋手套揀,不要儀態嘅我哋就揀咗用手套食方便啲我哋要咗12件餐,可以揀3種味講呢啲友情萬歲檸茶呢個雞翼好驚喜,甜甜酸酸,好開胃,有檸檬茶既味道,仲好Juicy 韓式蟹皇蟹子Oppa除咗見到嘅蟹子同蟹柳肉(份量好多,一啲都唔姑寒),每隻雞翼都有蟹膏包住 原本以為韓式會有韓式辣醬,但原來係無既,係咸點來鼠尾草鹹蛋黃哥平時我不嬲鐘意食咸蛋黃但好怕會食到好濟,呢度既蛋黃醬厚薄岩岩好,味道濃而不膩士多啤梨番石榴特飲味道唔會太甜太假,佢哋會介紹每杯嘢飲同咩雞翼最夾,食鹹味既雞翼配呢杯係唔錯另外想講,呢度既雞翼每隻都好大隻好Juicy,雞翼愛好者又有一個好地方去,而且位置都好方便喺SOGO後面

不要儀態,只想吃雞翼

我哋要咗12件餐,可以揀3種味

講呢啲友情萬歲檸茶

韓式蟹皇蟹子Oppa
原本以為韓式會有韓式辣醬,但原來係無既,係咸點來

鼠尾草鹹蛋黃哥

平時我不嬲鐘意食咸蛋黃
但好怕會食到好濟,呢度既蛋黃醬厚薄岩岩好,味道濃而不膩

士多啤梨番石榴特飲

2019-07-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)
  • 鼠尾草鹹蛋黃哥
  • 韓式蟹皇蟹子oppa