2010-08-29 6 views
今日係將軍澳中心行街,到lunch 知道有間芝脆雞新開冇耐,就入左去試下,叫左個鴨胸意粉同千島海鮮批,等左大約30-40分鐘左右就有,價錢ok la,唔算貴先講堂食環境,幾大同都ok舒適,but 星期6多人食都幾多人~~講番野食,鴨胸意粉賣相唔錯,份量亦ok,意粉既白汁唔錯,焗既時間唔錯,唔會令到d汁太乾,而香草味幾濃,我自己覺得唔錯. 而鴨胸份量就正常,但就一般,如果可以焗之前入下味會好d而千島海鮮批比較等得耐,但係都值得,因為幾香and極多汁,餡料都夠既,算有海鮮味la,but有少少油,食多2塊就飽......總結,價錢同質素都成正比,可以再食既系列~~~

油,食多2塊就飽......

總結,價錢同質素都成正比,可以再食既系列~~~