今日嚟到深水埗附近睇吓有咩好嘢食 發現呢間之前喺其他分店都食過嘅漢堡包記得唔錯所以又再嚟試吓啦鵝肝安格斯漢堡包🍔 $137咬落去鵝肝啲汁別晒出嚟 加埋塊漢堡扒勁滿足 如果大家嚟到嘅話好推薦大家加$20要個combo 記住記住一定要叫薯格! 呢度嘅薯格真係好脆 非常值得一試黑松露黃牛漢堡 $107估唔到呢個平時喺西餐廳淨係食到個漢堡包嘅價錢竟然食到黑松露burger🤣 咬落去估唔到黑松露同埋漢堡扒都幾夾個喎 算係除咗鵝肝安格斯之外第二個推薦嘅漢堡包🤤 值得一提嘅係餐廳仲好貼心準備咗膠手套俾我哋食burger 咁就唔驚整污糟隻手啦而且侍應嘅態度都好好 呢個價錢買到唔只係質素 仲有好好嘅心情🥳

鵝肝安格斯漢堡包🍔 $137

黑松露黃牛漢堡 $107