今次去麥當勞試最後嗰款麥樂雞系列,終於食到麥樂酥條啦!一講起麥樂酥條,我就諗起啲香脆嘅麥香雞配埋嗰陣陣BBQ醬嘅香味,簡直係咁回味🍗!啲麥樂雞酥脆得嚟唔油膩,一啖咬落去,外皮嘅酥香同肉質嘅鮮嫩完美融合,真係肉食控嘅至愛!🤤而且今次嘅酥脆薯條鹽香咁回味,同麥樂雞一齊食,就算係簡單嘅組合都令人滿足。 再講下佢哋嘅shake shake薯條,真係撈得嚟香又撈得嚟趣,每粒薯條都包裹住滿滿嘅調味粉,勁正!🍟至於鮮橙汁就酸酸甜甜,解渴開胃,幾啱喺炎炎夏日飲嘅。 一講到服務,員工嘅手勢快捷,仲有笑容迎人,環境仲算整潔舒坦。雖然麥當勞唔算係乜特別high-end西餐廳,但係佢哋嘅食物質素同埋味道始終保持到一個好穩定嘅水平,所以啦,我會一直嚟食呢啲番口味哋,樸實無華但又好吃嘅麥樂雞餐!👍