2024-06-12 159 views
終於可以買到麻糬扁牛角可頌喇!!!!聽朋友介紹就多.. 依家食完真係覺得讚🤤仲可以拉絲😍 又好玩又好食😋咁啱端午節有朋友黎屋企🏠梗係咩都買黎一齊分享吓🤣🐙 章魚小丸子包幾令我意外除左外型似 入面真係有章魚小丸子🧆咖啡味既帝王蛋捲 ☕️ 咖啡愛好者必試 口感香脆 味道濃郁 配埋香滑拿鐵咖啡 味道更上一層😗當然唔少得就係麻糬 QQ同手工曲奇😚麻薯QQ我地買左朱古力同芝麻味一袋5粒大大個 外層軟熟 夾心口感QQ同微波爐叮一叮 仲正😌🍪手工曲奇一袋多款口味 啱哂大家開Party就最啱喇😚Fresh Fresh Bakey 港九新界都一樣有分店💕隨時encore都冇問題啦😋♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Fresh Fresh Bakery 簡品堂 @freshfresh_3dcake 📍荃灣/ 旺角/ 灣仔/ 天后/ 將軍澳/東涌#freshfreshbakery #簡品堂 #freshfreshbakery簡品堂#麵包達人 #麻糬 #麻糬粉絲
終於可以買到麻糬扁牛角可頌喇!!!!
聽朋友介紹就多.. 依家食完真係覺得讚🤤
仲可以拉絲😍 又好玩又好食😋