2022-12-06 104 views
因為老公超鍾意打邊爐,聽同事推介銅鑼灣既街頭火鍋啲食物好正,我哋咁啱去開銅鑼灣行街,所以就同老公嚟試吓佢地既特色火鍋,環境很寬敞,食得好舒服!台式麻辣新鮮雞紅冰豆腐,麻辣味好香好過癮,鍾意食辣既朋友一定要黎試下,入面仲有好多辣椒仔,睇到出好有誠意🤣🤣係真材實料既麻辣湯,重點係入面既冰豆腐,冰豆腐完全吸哂麻辣湯既精華,一咬落去係濃濃既麻辣湯出哂黎,真係勁正,諗返起都流口水😋😋😋仲有其他配料,包括極品第一刀、新鮮雞紅、豬天梯、台式臭豆腐、沙薑雞腳,最鍾意係極品第一刀,單看色澤已知非常新鮮,肉質嫩滑而且很有豬肉味,唔會太肥,油脂啱啱好,咬落去唔會點硬同鞋身,正😚😚😚仲估唔到呢度會有臭豆腐食,炸得好脆好香,有臭豆腐既風味,打打下邊爐做小食都幾過癮🤣🤣